Wat moet ik doen om mijn woonruimte aan te bieden?

In een 1e gesprek leg ik u graag uit hoe de verhuur van uw woonruimte een realiteit kan worden en hoe u de huurder een ´ik ben welkom´ gevoel in uw huuraanbod kan bieden. Een e-mail of telefoontje naar 0183 – 66 55 89 is een goed begin. Een vrijblijvende afspraak is dan snel in de agenda gezet. Dat gesprek vindt bij voorkeur in de door u aan te bieden woonruimte plaats.

Werkgebied

Het werkgebied van Trijs & Partners is het mooie ‘Rivierenland’ de ruime omgeving van Gorinchem en rond en om nabij Nijkerk tot aan  Zeewolde en omgeving. De woonruimte kan een al dan niet kale, gestoffeerde en/of gemeubileerde of nog te bouwen villa, vrijstaande woning, 2/1-kap, dijkwoning, eengezinswoning, recreatiewoning, deel van een boerderij, een appartement of kamer zijn. Uw woonruimte wordt daarna met zorg en gevoel voor uw privacy op internet aangeboden.

Handige tips voor de verhuurder

Klik hier om handige tips voor de verhuurder te bekijken.

Huurders

De belangstellenden welke zich aandienen zijn doorgaans starters, (buitenlandse) projectwerkers vanuit de zakelijke markt die woon-werkwoningen zoeken en particulieren die wachten op de oplevering van hun aangekochte woning, terugkomen uit het buitenland, zich willen oriënteren op de woningmarkt, of een verbouwing van hun woning zijn gestart en zolang elders willen wonen, of in relatieproblemen terecht zijn gekomen en zo af en toe studenten en kamerbewoners.