Over ons

 

Trijs & Partners, uw woningbureau voor Gorinchem en omgeving en Nijkerk en omgeving, is een betrouwbaar en stabiel adres als het om woonruimte voor uw werknemers of om woonruimte voor particulieren gaat. Mail  nfo@trijsenpartners.nl. Er wordt dan op werkdagen contact met u opgenomen.

Wonen is een persoonlijke zaak. Juist als het om een tijdelijke situatie gaat wilt u dat zaken professioneel, snel en goed geregeld worden. De (internationale) werknemers onder ons, ook zij willen graag ‘(t)huis komen, ook al zijn ze ver van huis’. Daar is uw woningbureau in gespecialiseerd: dienstverlening met hart voor mensen.

Een betrouwbare huurder vinden voor de woonruimte van u, de verhuurder. Passende woonruimte vinden voor u, de huurder. Bij voorkeur op maat, zonder zorgen en met gevoel voor uw privacy. Trijs & Partners heeft in twintig ! jaar, ruime ervaring opgedaan in bemiddelen in huur en verhuur van woonruimte.

Trijs & Partners werkt vanuit Gorinchem en omgeving en in de regio rond Nijkerk, Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Woonruimte bieden we in diverse stijlen en prijsklassen. Het uitgangspunt is een zakelijke, vriendelijke aanpak, waarbij de wensen van de klant op een verantwoordelijke en efficiënte manier centraal staan.

‘Snuffel’ gerust eens verder in het huuraanbod dat dagelijks wordt aangepast.