Giessenburg
Oudkerkseweg

Prijs

prijs op aanvraag

Straat

Oudkerkseweg

Postcode

3381KP

Wijk

centrum

Beschikbaar

Direct

Interieur

Gestoffeerd / gemeubileerd

Slaapkamers

3

Oppervlakte

155 m²

Bemiddelingskosten

Geen

 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print
Deel deze woning
< Terug naar het overzicht

Beschrijving

Oudkerkseweg te Giessenburg
Binnenkort interieurfoto's.

Ruim gestoffeerd (en deels gemeubileerde) voorhuis van monumentale 'boerderij' met rieten zadeldak en hoge puntgevel met vlechtingen. De vensters zijn voorzien van zesruitsschuiframen. Het pad naast de woning is tevens overpad voor de achterburen.

Indeling: entree aan de linkerkant van het voorhuis, 'boeren'voordeur met gewolkt veiligheidsglas. Ruime met roodsteen geplaveide ontvangsthal voorzien van garderobe, en gelijk rechts het 1e geplaveide en betegelde duo-blok toilet.

Aan de linkerkant twee deuren naar de keuken en de woonkamer.

Rechtdoor een overloop voorzien van vaste vloerbedekking en vaste kast met planken.
Toegang tot de badkamer. De geplaveide en tot aan het plafond betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een ligbad met thermostaatkraan en handdouche en een vaste wastafel met mengkraan, planchet en spiegel. In de hoek de aansluiting voor een wasmachine.

Vanuit de hal toegangsdeuren naar aaneensluitend een open keuken (+/- 14,5m2), een eetkamergedeelte en de woonkamer (+/- 55m2) voorzien van vaste vloerbedekking.

Vanuit de woonkamer een deur naar de berging waar ruimte is voor fietsen e.d. en een deur naar het erf aan de linkerkant van de woning.

Vanuit de ontvangsthal aan de begane grond een vaste houten trap (14 treden) naar de vide/ overloop naar de 1e verdieping. De kamers zijn voorzien van thermostaatkranen op de radiatoren.

1e verdieping: ruime overloop (+/- 5,5m2); 2e toilet, deur naar de 2e overloop (+/- 8m2),
1e straatgerichte slaapkamer (+/- 13m2) voorzien van vaste vloerbedekking, vaste doorloopkast en naar binnen draaiend raam.
2e straatgerichte slaapkamer (+/- 16,5m2) voorzien van vaste vloerbedekking, vaste doorloopkast en naar binnen draaiend raam.

Trap (12 treden) naar de 2e verdieping: overloop (+/- 5,5m2) en 3e slaapkamer (+/- 17m2) voorzien van vaste vloerbedekking.

Profiel huurder: één- of tweeverdieners die wachten op de oplevering van een aangekochte woning. Geen huisvesting van buitenlandse werknemers. Maximale huurtermijn 24 maanden.
< Terug naar het overzicht