Giessenburg
Oudkerkseweg

Prijs

€ 985,- (exclusief)

Straat

Oudkerkseweg

Postcode

3381KR

Beschikbaar

Vanaf 01-11-2019

Interieur

Gestoffeerd

Slaapkamers

2

Oppervlakte

90 m²

Bemiddelingskosten

Geen

 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print
Deel deze woning
< Terug naar het overzicht

Beschrijving

Oudkerkseweg te Giessenburg
Aan het riviertje de Giessen dat slingert tussen Noordeloos en Hardinxveld-Giessendam ligt het dorp Giessen-Oudekerk. Hier is het melkveebedrijf van verhuurder gevestigd.

Op het oosten aan de begane grond treft u de gestoffeerde benedenwoning. De woning is beschermd monument en voorzien van (+/- 30m2) opslagruimte.

Binnenkort interieurfoto's van de woonkamer, slaapkamer en tussenkamer.

Indeling: oprit, tuinkamer en -carport. Entree van de woning met opstapje, centrale ontvangsthal voorzien van meterkast, geplaveid en betegeld separaat zwevend toilet met fonteintje.

Toegang tot de woonkamer (+/-25m2) voorzien van vaste vloerbedekking, twee vensterramen waarvan een met geslepen glas bovenraam. Lommerrijk zicht op de doorgaande weg.

Vanuit de hal toegang tot de keuken voorzien van boven- en onderkasten, 1,5 rvs spoelunit met mengkraan, opbouwverlichting, keramische kookplaat met uittrekbare afzuigkap en combi-oven en koelkast.

Vanuit de geplaveide keuken toegang tot de betegelde bijkeuken voorzien van cv ketel opstelling en aanrechtblad met eronder en ernaast kastruimte.

Even verder de 1e slaapkamer voorzien van vaste vloerbedekking, vensterraam en zicht op het erf en het tuinhuis en carport.

Geplaveide en betegelde badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met spatdeuren en thermostaatkraan en vaste wastafelmeubel met mengkraan en zwevend 2e toilet.

2e ruime slaapkamer voorzien van vast vloerbedekking, twee vensterramen en een kamerbrede kastenwand.

Overloop naar de 3e geplaveide hobby- of opslagkamer voorzien van zwart-wit vinyl.

Ruime garage (+/- 30m2) met voor opslag / stalling auto e.d.

Aan de overkant een carport met tuinkamer.

Profiel huurder: één- of twee verdieners met inkomen uit werk die de het wonen en de omgeving naar waarde weten in te schatten en te bewonen. Minimale en maximale huurtermijn is 2 jaar. Een creditcheck maakt onderdeel uit van de procedure.

De glasvezelkosten worden belast op de kosten van huurder ongeveer 55 euro per maand. Deze kosten zijn in de huurprijs zoals getoond inbegrepen. Kleine verschillen daargelaten.

De boerderij wordt al sinds 1830 bewoond door de verhuurder en familie.

De constructie van de woonboerderij is afgeleid van het hallehuistype. Er was een waterzolder ingebouwd, voor het geval de koeien naar boven moesten verhuizen tijdens een watersnood. Dit is echter nooit gebeurd. In 1984 verhuisden de koeien vanuit het achterhuis naar de ligboxenstal achter de boerderij. In 1989 is de voorgevel gerestaureerd, en de gepotdekselde westelijke zijgevel is in 2003 weer in de oorspronkelijke staat teruggebracht.
< Terug naar het overzicht