Bleskensgraaf
Heulenslag

Prijs

€ 885,- (exclusief)

Straat

Heulenslag

Postcode

2971VE

Beschikbaar

Vanaf 15-06-2018

Interieur

Gestoffeerd

Slaapkamers

3

Oppervlakte

120 m²

Bemiddelingskosten

Geen

 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print
Deel deze woning
< Terug naar het overzicht

Beschrijving

Heulenslag te Bleskensgraaf
Linkerhelft van woonboerderij 'De Gouthoeff' (rijksmonument) in het landelijk gelegen vredige Bleskensgraaf op korte afstand van winkels en de provinciale weg gelegen aan de Graafstroom. Verhuurder stelt er prijs op dat huurders in en om de woonruimte de plaatselijke zondagsrust respecteren.

Indeling: hekwerk, woonerf voorzien van grint, voordeur met drie kijkvensters, statige entree, massief houten voordeur, diepe ontvangstgang met terrazzo vloer en paneeldeuren, links een ruime kelder, garderobe en trap naar de verdieping, rechts toegang tot de woonkamer.

Ruime woonkamer voorzien van paneeldeuren en goed onderhouden houten vloer. Toegang tot de ruime berging voor plaatsing koelkast en vrieskast, keukenvoorraad en opslag.

Vanuit de gang een trap naar de zolderverdieping, riante hoge overloop onder de kap met ruime vaste houten inloopkast, links een gang, met gelijk rechts het separaat, geplaveide betegelde 2e zwevend toilet met handfontein en koud water, even verder de 1e ruime slaapkamer voorzien van vaste vloerbedekking, vensterraam, vaste wastafel met warm en koud water en vaste kast.

rechts van de ruime en hoge overloop een 2e en 3e slaapkamer met inloop ruimte.

Achterom de toegang tot de geplaveide en betegelde bijkeuken voorzien van wasmachineaansluiting en afvoerputje, meterkast, antraciet geplaveid en wit betegeld duo-blok toilet met fonteintje; inloopdouche met mengkraan en douchegordijn.

Erfgerichte keuken voorzien van terrazzo vloer, aanrechtblad onder vensterraam met dubbele spoelunit en koud en warm water mengkraan, opstaande tegelwand, wand magnetronhouder, een bovenkastje en onderkastjes en voorzien van sierschouw, afzuigkap en gasaansluiting met 4-pitskookplaat en eronder een tafelmodelkoelkast met vriesvakje.

Profiel huurder(s): rustige één- en tweeverdieners (zonder thuiswonende kinderen) met inkomen uit vast werk. Voorkeur huurtermijn 12 maanden maximaal 24 maanden. Een creditcheck maakt onderdeel uit van de procedure. Het energielabel is aangevraagd.

Berging voor fietsen en bescheiden opslag van dozen e.d. aanwezig.

Het is niet toegestaan de auto te parkeren binnen het hek. Vrij parkeren aan de overkant.

De hoog.rendement combi-ketel is van 2015. Verhuurder zal zorgen dat de tuin 1 x per jaar door een professional wordt nagelopen.

'De Gouthoeff' staat op een plek die vanaf de landontginning tussen 1000 en 1100 bewoond is geweest.
< Terug naar het overzicht