Almere
Suze Robertsonstraat

Prijs

€ 895,- (exclusief)

Straat

Suze Robertsonstraat

Postcode

1318LX

Wijk

Tussen de Vaarten Noord

Beschikbaar

Vanaf 16-11-2018

Interieur

Helemaal leeg

Slaapkamers

3

Oppervlakte

90 m²

Bemiddelingskosten

Geen

 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Print
Deel deze woning
< Terug naar het overzicht

Beschrijving

Suze Robertsonstraat te Almere
De aantrekkelijke woonwijk 'Tussen de Vaarten' ligt in Almere Stad tegen Almere Buiten aan. De wijk ligt zichtbaar 'tussen de vaarten'. De locatie is snel en goed te bereiken. De rijksweg A6, A1 en A27 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Parkeren voor de deur op de openbare weg. Het heeft geen zin om te informeren naar huisvesting voor 3-4 buitenlandse werknemers. Deze woning wordt aangeboden aan één- of tweeverdieners met inkomen uit werk.

Het betreft een tussenwoning met vrij zicht over de straat en de buslijn even verderop, de brievenbus aan de overkant, mooie lichtinval, voorplaats waar het 's ochtends in het zonnetje al goed toeven is en goed bij te houden betegelde achtertuin (+/- 55m2!) met houten berging voorzien van elektra en achterom. In september 2014 is een nieuwe schutting geplaatst welke nog niet zichtbaar is op de foto's.

Gunstig gelegen wat betreft bereikbaarheid van kleinschalige winkelcentrum met supermarkt DEEN, restaurant, gezondheidscentrum, nabij kinderspeelplaatsen, openbare basisschool, basketbalveld, voetbalvelden, natuurgebied en vis- en vaarwater, bushalte en baan op 10 min. van het NS station Parkwijk.

Indeling: voorplaats en entree, ontvangstgang, meterkast en geplaveid en betegeld duo-blok toilet met fonteintje.

Tuingerichte woonkamer (+/- 45m2) voorzien van vaste vloerbedekking, kamerbrede schuifpui,verticale lamellen en open trap naar de verdieping.

Half open straatgerichte keuken met blijvend vrij zicht en voorzien van boven- en onderkastjes, spoelunit en mechanische afzuigsysteem.

1e verdieping voorzien van vaste vloerbedekking: centrale hoge overloop

ruime straatgerichte 1e slaapkamer met vensterraam en verticale lamellen.

Tuingerichte hoge 2e en 3e slaapkamer onder de schuine kap.

Betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met spatscherm, vaste wastafel met spiegel en planchet, 2e duo-blok toilet en wasmachine-aansluiting.

Inpandige opslagruimte (+/- 12m2), ruim genoeg om een extra slaapkamer te creëren.

Diepe tuin (+/- 55m2) met houten berging en voorzien van elektra en achterom. De tuin is voorzien van een in september 2014 geplaatste schutting.

De woning wordt verwarmd door middel van 'stadsverwarming'. De radiatoren zijn voorzien van thermostaatknoppen.

Profiel huurder: één- en tweeverdieners met vast inkomen uit werk. Geen huisdieren. Een creditcheck maakt onderdeel uit van de procedure. Inkomenseis: 2500 euro netto per maand.
< Terug naar het overzicht