Huren

Wat moet ik doen om woonruimte te vinden?

Belangrijk is dat uw woonwensen bij ons bekend zijn. Wonen zorgt voor rust en evenwicht in ons jachtige leven. Wij doen er daarom binnen de grenzen van redelijkheid alles aan om passende woonruimte voor u aan te bieden. Dat kan een villa, vrijstaande woning, dijkwoning, woonhuis, 2/1-kap, eengezinswoning, recreatiewoning, appartement, gastenverblijf, studio of kamer zijn. Wilt u eerst een overzicht zien van het huuraanbod van Trijs & Partners ´snuffel´ dan gerust eens dat huuraanbod door om de mogelijkheden te bekijken. Het wordt dagelijks aangepast. Een afspraak om te bezichtigen is daarna snel gemaakt. In dat geval eerst even aanmelden als woningzoekende.

Wat moet ik doen om mij aan te melden als belangstellende huurder?

Stuur een e-mail met uw naam, adres, postcode woonplaats en telefoongegevens of meld u aan met gebruik van dit formulier. U kunt het formulier ook uitprinten en per fax of post getekend aan ons toesturen. Woont u in de buurt, maak dan een afspraak (bij voorkeur per e-mail) om op kantoor u in te schrijven, dan maken we gelijk kennis met elkaar.

Wanneer kunnen we bezichtigen?

Bezichtigingen vinden plaats nadat u bent aangemeld en Trijs & Partners of opdracht heeft gegeven passende woonruimte voor u te vinden. U wordt gevraagd naar een kopie van uw geldig legitimatiebewijs, bewijs van voldoende inkomen en indien van toepassing een ´verklaring van geen huurschuld´ van uw huidige verhuurder.

Wat gebeurt er als we een woning willen huren?

Wilt u na bezichtiging de woonruimte huren dan stellen wij u voor aan verhuurder. Zodra verhuurder akkoord gaat met de verhuur, wordt een concept huurovereenkomst opgemaakt en wordt u verder geïnformeerd over de gang van zaken. Voor elke woonruimte wordt minimaal één maand borg gevraagd, als daar aanleiding toe is meer.

Wat zijn de bemiddelingskosten?

Indien u er prijs op stelt Trijs & Partners een opdracht te geven om voor u als woningzoekende in uw belang en tegen betaling zich in te spannen passende woonruimte te vinden en een huurovereenkomst tot stand te brengen met een derde. Dan zijn de bemiddelingskosten gelijk aan één maand huur + 21% btw en dienen voor de sleuteloverdracht te zijn voldaan.