Huren

Wat moet ik doen om woonruimte te vinden?

Belangrijk is dat uw woonwensen bij ons bekend zijn. Wonen zorgt voor rust en evenwicht in ons jachtige leven. Wij doen er daarom binnen de grenzen van redelijkheid alles aan om passende woonruimte voor u aan te bieden. Dat kan een villa, vrijstaande woning, dijkwoning, woonhuis, 2/1-kap, eengezinswoning, recreatiewoning, appartement, gastenverblijf, studio of kamer zijn. Wilt u eerst een overzicht zien van het huuraanbod van Trijs & Partners ´snuffel´ dan gerust eens door dat huuraanbod om de mogelijkheden te bekijken. Het wordt dagelijks aangepast. Een afspraak om te bezichtigen is daarna per email snel gemaakt.

Wat moet ik doen om mij aan te melden als belangstellende huurder?

Stuur een e-mail met uw naam, adres, postcode woonplaats en telefoongegevens. Woont u in de buurt, maak dan een afspraak (bij voorkeur per e-mail) om op kantoor kennis te maken.

Wat als ik de woning wil huren?

Wilt u na bezichtiging de woonruimte huren dan stellen wij u een aantal basisvragen en vragen aan verhuurder of u de woning wordt gegund. Zodra verhuurder akkoord gaat met de verhuur, wordt een concept huurovereenkomst opgemaakt en wordt u verder geïnformeerd over de gang van zaken. Voor elke woonruimte wordt minimaal één maand borg gevraagd, als daar aanleiding toe is meer.

Op het moment dat u huurder wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/