Dienstverlening met hart voor mensen

Een activiteit buiten kantooruren: buitenlandse collega’s aan woonruimte helpen, blijkt eind jaren ´90 ‘een gat in de lokale markt te zijn’. Het motiverende vertrouwen van vrienden en collega’s, was één van de redenen om een eigen woningbureau in het historische en steeds mooier wordende Gorinchem te starten. In de zomer van 1998 ging ik energiek aan de slag.

De naam Trijs & Partners werd al snel genoemd. Zelf in Den Haag geboren en getogen was ‘Trijs’ een wat ludieke Haagse afkorting van mijn achternaam ‘Trijsburg’. ´Maar wie zijn dan die ‘Partners’, vroeg ik: ´Dat zijn de huurders en verhuurders die vertrouwen stellen in jouw bemiddeling!´ Tsja, daar zit wat in. Dus: ´Ha partners :-)!´

Huur en verhuur in het groene Rivierenland

In ‘huur en verhuur van woonruimte’ is Trijs & Partners in ruim 20 jaar een betrouwbare zaak in het groene Rivierenland gebleken. Woonruimte: kaal, gestoffeerd en/of gemeubileerd, voor veelal bepaalde en soms onbepaalde tijd. In de praktijk van alle dag blijkt hoe specialistisch bemiddelen is. Daar moet je zin in hebben, dat moet je willen en kunnen. Erkentelijk zijn we daarom de regionale makelaars voor het doorverwijzen. Het gaat namelijk om een specialisme in onroerend goed: ´(tijdelijke) huur of verhuur van woonruimte´.

De internationale en nationale bedrijven in de regio nemen contact op zodra zij vraag hebben naar (tijdelijke) woonruimte voor hun (buitenlandse) werknemers of als één van de collega´s in relatieproblemen terecht komt en (tijdelijk) andere woonruimte nodig heeft. Woningzoekenden kunnen er van uitgaan dat er in alle redelijkheid gericht gezocht wordt naar passende, betaalbare, marktconforme woonruimte.

Kortom, bekijk het bijzonder actuele huuraanbod. Bij Trijs & Partners wordt het huuraanbod dagelijks aangepast!